Wat onze klanten zeggen van Zwarthoed visuele communicatie:

Nestle corporate-logo

Thank you for the calenders. We are very pleased with the beautiful printing.

Nestlé

impulsar

De reden waarom we werken met Zwarthoed visuele communicatie is omdat we weten dat jullie meedenken en zorgen voor een onberispelijk eindresultaat.

We hebben vele boeken, folders en huisstijlen samen gerealiseerd naar volle tevredenheid.
Expertise en advies is een belangrijke toegevoegde waarde voor ons. Bij Zwarthoed zit je goed!

Impulsar
presentatiemap deegen voor

Puntgaaf drukwerk:

Digitaal of offset, in iedere oplage en specificatie. Aan de hand van oplage en kwaliteitseisen bepalen wij de meest optimale techniek: offset- of digitale druk. De persen staan bij ons in eigen huis, waarmee wij een ongeëvenaarde flexibiliteit, controle en betrouwbaarheid bieden. Alle mogelijke soorten van afwerking en veredeling zijn beschikbaar, zoals stansen, brocheren, lamineren, spotlakken etc.

Prepress:

Wij geven veel aandacht aan onze afdeling prepress. Wij hebben bijvoorbeeld een hoge resolutie Agfa sherpa kleurproefsysteem en Agfa webapproval gekoppeld aan dezelfde rekenunit als de plaatbelichter (computer-to-plate). Meer controle, flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing zijn het resultaat.

Drukkerij:

Onze drukkerij is uiterst geavanceerd en verregaand geautomatiseerd. Zo is de link tussen de afdeling prepress en drukkerij volledig digitaal, worden de inktwerken op de pers bij elke order volautomatisch in plaats van met de hand ingesteld en maken persen zich na iedere order zelf schoon. De drukker kan zijn aandacht ondertussen al richten op de volgende order. Kortom, zo hebben wij een niveau van automatisering dat tot het hoogste in de grafische branche behoort. Dit komt u weer ten goede, want we durven mede daarom te beweren dat ons drukwerk topkwaliteit heeft, dat we nog sneller leveren en zeer concurrerende prijzen hanteren.

Afwerking:

Ook onze eindproducten kunnen op duizend en één manieren worden ontwikkeld en afgewerkt, precies zoals u dat wenst. Stansen, rillen, perforeren, nummeren, pregen, vouwen en brocheren is in onze drukkerij mogelijk, zodat zich alles onder één dak afspeelt. Dat werkt tijd- en kostenbesparend en verhoogt de controle over het gehele productieproces. Onze eindproducten bezorgen wij daarenboven overal ter wereld.

Webshop:

Vaste relaties kunnen gebruik maken van onze webshop. In de webshop kunt u voorbeelden van de laatste druk bekijken, historie en lopende orders zien en bestellen.

Starterspakket:

Informeer ook naar ons starterspakket: visitekaartjes, briefpapier + enveloppen

Ja, ik wil meer weten over drukwerk!

Laat uw naam, e-mail en telefoon-
nummer achter en wij nemen contact met u op over print- en drukwerk.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Veiligheidscheck

  captcha

  Wij bieden ook de volgende diensten aan:


  zwarthoed-internet-webdesign

  INTERNET

  zwarthoed-print-drukwerk-ISO

  PRINT

  tuinposters-fotobehang-groot-formmat

  XL EN SIGN

  gepersonaliseerd drukwerk-kaarten

  DIRECT MAIL

  communiceer met unieke producties naar uw klanten

  SPECIALE PRODUCTIES