Offset drukkerij

Een offset drukkerij met meer dan 50 jaar ervaring, dat is Zwarthoed visuele communicatie. Gevestigd in Volendam zijn wij een naam van formaat. Groot geworden door aandacht te geven aan details. Maar ook door de kleinere klanten te blijven bedienen met Volendamse daadkracht en goede kwaliteit.

Offset drukkerij in Volendam

In onze drukkerij met onze eigen persen, kunnen wij u met onze offset drukkerij voorzien van allerhande zakelijk drukwerk. Het maakt daarbij niet uit wat u nodig heeft: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, folders, brochures of andere presentatie-uitingen, in onze offset drukkerij produceren wij wat u nodig heeft.

Voordelen van een offset drukkerij | Puntgaaf drukwerk

Het voordeel van offset drukwerk is dat de kleuren heel nauwkeurig ingesteld kunnen worden wat een zeer betrouwbaar resultaat geeft. Met onze nieuwe en goed onderhouden apparatuur kunnen wij u een zeer goede kwaliteit garanderen. Niet alleen voor zakelijk drukwerk maar ook voor belettering, vlaggen, spandoeken, etiketten en groot formaat stickers kunt bij ons terecht.

Contact of offerte

U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of met vragen. Vaste klanten kunnen via deze website ook direct bestanden uploaden of een bestelling online plaatsen. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via 0299 – 39 81 81 of stuur een mailtje naar info@zwarthoed.nl

Terug