Visuele communicatie

Op zoek naar goede visuele communicatie? Zwarthoed visuele communicatie bestaat niet alleen al ruim 50 jaar, wij zijn ook al meer dan 13 jaar ISO 9001 gecertificeerd en enkele jaren FSC gecertificeerd. We verzorgen naast puntgaaf drukwerk ook een commerciële website, een nieuw logo, promotiemateriaal, spandoeken, vlaggen, posters, banners, belettering, etc. Kortom, wij bieden one-stop shopping in visuele communicatie.

Zwarthoed visuele communicatie

Gevestigd in Volendam, leveren wij al meer dan 50 jaar kwaliteitswerk af. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van visuele communicatie. Met onze nieuwe Heidelberg pers, de modernste en efficiëntste in zijn soort, zijn wij in staat nog sneller en mooier drukwerk te produceren. In de loop der jaren merkten wij bij onze klanten behoefte aan één aanspreekpunt voor allerlei presentatiemateriaal. Dit levert niet alleen een kostenvoordeel op, maar verzekert onze klanten ook van dezelfde precisie die bij het leveren van drukwerk vereist is.

Visuele communicatie – kwaliteitssysteem

In 2009 ontvingen wij de Lloyd’s Register Quality Assurance Gold Award, omdat wij voor de 12e keer het ISO 9001 kwaliteitscertificaat behaalden. Bovendien zorgt ons ver doorgevoerde Management Informatie Systeem voor een betere procescontrole en zodoende voor betrouwbaarheid in kwaliteit en efficiëntie. Voor ons als typisch Volendams bedrijf telt alleen een tevreden klant.

Contact

Wilt u weten wat goede visuele communicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via 0299 – 39 81 81 of stuur een mailtje naar info@zwarthoed.nl

Terug